Gość
Anita-piękna dziewczyna i laska Drazica:) Czy widzicie w niej coś więcej.........?
Bywalec
Mnie osobiście wkurzało też, że ona bawiła się uczuciami Drazica.
Raz chciała z nim być, raz nie....
Anita jest inteligentna, fajnie sie ubiera, tylko taka troche niezdecydowana jest ;p
Anitla wracaj do Draza ;D !
Czy mi sie wydaje czy moze Anita ma malowane wlosy? Bo wydaje mi sie ze to nie jest jej naturalny kolor ;p
Moim zdaniem trochę zbyt słodka. W jednym z ostatnich odcinków Drazic zrobił jej fotkę z lalką barbie i do tego dał pdpis: Która jest prawdziwą barbie? (jakoś tak;p) - to idealnie ją odzwierciedla Ale nie jest głupią blondynką, jest bardzo inteligentna i umie stawiać na swoim
Ostatnio edytowany przez grzesia (2009-08-31 16:09:17)
Gość
Bardziej podobała mi się w 4 sezonie.........wtedy umiała postawić na swoim! Jak było trzeba lutnęła Draza, Ryana, a teraz wyrażnie zgasła.....No cóż........dobrze, że HBH skończyło się na 6 sezonie, bo następnych serii bym już niue strawiła
Administrator
jak dla mnie za slodka i za malo wyrazista
rzeczywiscie nie rowna tzn, czasami zdecydowana (wtedy jej postac jest ciekawa) a czasem taka jakby mialo sie wrazenie, ze drugoplanowy aktor wszedl na chwile w kadr.
chociaz zbytnio jej nie moge jechac bo to moja siostra XD
David napisał:
Anita mimo wszystko jest najladniejsza ze wszystkich dziewczat.
Owszem jest ładna, ale mnie jakoś najbardziej pociąga i intruguje Sarah:) Chociaż prawdę mówiąc to dość późno zacząłem oglądać HBH i może nie znam tak dobrze postaci Anity i jej przeszłości.Pozdrawiam:)